Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë

- bksh.al

  997,013   $ 720.00

President | Presidenti i Republikes se Shqiperise

- president.al

Faqja Zyrtare e Presidentit te Republikes

  398,799   $ 12,960.00

Kuvendi Shqiperise

- parlament.al

Aktualitet

  362,867   $ 14,040.00

Visit Albania | The Official website of Albanian Tourism

- albania.al

  1,015,324   $ 720.00


Goooal!

- gooo.al

  455,039   $ 5,040.00

Personale - Vodafone Albania

- vodafone.al

  229,856   $ 22,140.00

TV Klan

- tvklan.al

  149,492   $ 45,600.00

Portali i Arsimit dhe Formimit Profesional - Home

- vet.al

  1,235,256   $ 480.00

Rrjeti Akademik Shqiptar

- rash.al

  1,153,436   $ 720.00

DeadSocial

- deadsoci.al

DeadSocial is a free end of life & digital legacy tool. Create a series of secret messages that are only seen once we pass away

  1,007,520   $ 720.00

EU Info Centre / Albania

- euinfocentre.al

  1,341,178   $ 480.00

Open Data Albania

- data.al

Promovon transparence nepermjet te dhenave per disa indikatore socio-ekonomike shqiptare, te mbledhura nga disa zyra publike, qe me pas perpunohen dhe publikohen ne format te...

  919,756   $ 720.00

Individe | PLUS Communication

- plus.al

  1,100,655   $ 720.00

Vizion Plus TV | Lajmet nga vendi dhe bota, Dancing with the Stars,...

- vizionplus.al

Vizion Plus Tv, televizion satelitor kombetar shqiptar.

  117,044   $ 58,800.00

Akep

- akep.al

  951,475   $ 720.00

RTSH - Radio Televizioni Shqiptar

- rtsh.al

  484,464   $ 4,680.00

Tirana Bank

- tiranabank.al

  630,723   $ 1,200.00

Gazeta Standard

- standard.al

  375,609   $ 13,500.00

Digitalb - Platforme Dixhitale Tokesore dhe Satelitore

- digitalb.al

  346,871   $ 14,580.00